15 Aralık 2011 Perşembe

Adaletin olmadığı yerde, yiğitlere ihtiyaç vardır.


              Artık ne protestosundan, ne sanal alemde #tffistifa hastagı yapmaktan bahsediyorsunuz. Hayır anlamıyorum zaten aylardır,geçen sene hakem hatalarından beri sürekli sanaldan bu tarz tepkiler verilmedi mi ? Adamlar hanginizi taktı? Yönetiminizi taktı mı? Onu da takmadı? Alenen diyorlar ki size Zokora olayıyla ; “Siz bizim istediğimiz zaman rezil edeceğimiz,ezebileceğimiz zavallı bir takımsınız. Ne siyasi bir gücünüz, ne medya gücünüz, ne ülke çapında maddi bir gücünüz var.Bir kere sizin oradan çıkan iş adamları bile 3 büyüklerin kongre üyeleri,sırf ihale alabilmek için siz neyin kafasındasınız? Hala sizi kukla olarak kullandığımızın farkında değil misiniz? Netten bize küfretseniz ne olur, sokakta arkadaşlarınla konuşurken bize küfretseniz ne olur,seni kim umursuyor sanıyorsun? Düşün tanımadığımız tek tek insanlarla bile dalga geçiyoruz,hayatlarını zehir ediyoruz onlara, o denli güçlüyüz. Siz kimsiniz? Ne yapabilirsiniz? Takılın siz öyle sanalda bize sallamaya, statta gelin bir de bağırın,küfredin sahanızı kapatalım verelim cezayı yine 3 – 4 kat olarak size. Ama vatan,millet mevzularına gelince en enayi olarak da yine sizi biliyoruz,sizin kadar bu ülkeyi seven olmasa biz nereden bulacağız bu kadar enayiyi de ülkeyi savunacağız.”


                Büyük ama hangi alanda büyük olduğuna hala karar verememiş olan Trabzonspor taraftarı sana diyorum.Bu uğur yolunda,sadece bir oyun olduğu söylenen futbol uğrunda maçlara giderken kaza geçirerek can veren,kardeşleriniz,renktaşlarınız için ne yapıyorsunuz siz şimdi bu haksızlıklar karşısında? Çalınan sayısız şampiyonluklarınız yüzünden eceliyle vefat edenler için ne yapıyorsunuz şu an bu camia ile geçilen dalga karşısında? 96’da kaçan,türlü hile ile elinizden alınan şampiyonluk sonrasında kendini 12 yaşında incir ağacına asan bir kardeşiniz için,renktaşınız için ne yaptınız ya da ne yapıyorsunuz? Böyle o site bu site yazı yazmaktan başka? İnanın hiçbir şey yapmıyorsunuz hele ki şu an içinde bulunduğunuz durumda hala geçen seneki şampiyonluğu alıp o kupayı onun mezarının başına götüremiyorsunuz,hakkınız olan için sadece twitter’da BMN’de 2 cümle yazarak hakkınızı aradığınızı,camiaya destek olduğunuzu sanıyorsunuz,rahatlıyorsunuz ya, yok öyle bir şey işte hiçbir şey yapmıyorsunuz.Şu an tüm Trabzonspor taraftarlarını toplasak bir Mehmet Dalman etmez.Onun çocukca,sağlıklı düşünememesi kendini asması değil benim bahsettiğim şu an konuyu çarptıracak kişiler olacaktır illa ki o yüzden bu uyarıyı yapıyorum. Tüm Trabzonspor taraftarları tek,Mehmet Dalman,12 yaşında ufacık beden sahibi olan o çocuk tek benim gözümde içlerinde barındırdıkları Trabzon’lu Trabzonspor’lu ruhu bakımından.

                 Anlaşılan o ki İstanbul’un aklını başına alabilmesi için bu dalkavukların tekrar inlerine çekilmesi için piyasada böyle kendini çok bir şey sananların piyasadan kaçarak uzaklaşmaları için İstanbul’un yeni bir Oflu Hasan’a ihtiyacı var,o kültüre o geleneğe sahip,sadece haksızlara,adaletsizlere karşı mücadele eden mazlumların,ezilenlerin yanında olan.Yoksa bu tüm Trabzonspor taraftarının (kendimi de katıyorum içine) çıkaracağı ses ufacık bir kıvılcım etkisi bile yaratmayacak.Ve eminim ki bu senaryonun sonu Trabzonspor’a da yalandan bir şike cezası verilerek bitecek ve geçen seneyi oynanmamış kabul ettirecekler.

                  Bıçağın kemiği delip geçtiği noktadayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder