1 Temmuz 2012 Pazar

Hiroki Sakai


      12.04.1990 doğumlu. Japon. Sağ bek. 1.83 boyunda. 

       Bu genel bilgileri geçtikten sonra söylemek istediklerim, birilerinin çıkarttığı Kagawa'ları Honda'ları izleyip "Vay be nasıl scout ekipleri var adamların, biz de yok abi işte adamlar çalışıyor, helal olsun!" demektense birazcık katkıda bulunun da bir Anadolu takımına da olsa böyle yıldız adayı oyuncuları ucuz bonservislere takımlarına katmalarına yardımcı olalım. 


        Mevkisinin hakkını fazlasıyla hatta aşırı derecede veren bir sağ bek.. Ayağına hakim, teknik, bire bir de etkili, orta yeteneği üst düzey, asist oranı sağ beklere oranla baya yüksek. Türkiye'de Eboue ve Gökhan Gönül dışında hiç bir sağ bekle kıyaslayamam.. Bir Trabzonspor'da bir Beşiktaş'ta şu an bu adam olsa takımın en iyi mevkisi sağ beki dersiniz belki de.. Bonservisi maksimum 1 milyon euroya alınabilecek durumda şu anda fakat Japonya milli takımında resmi maçlarda oynamaya başladı, Dünya Kupası eleme maçlarında, ciddi ciddi vitrine çıkmaya başladı.. Japonya Ligi'nden çıkmadan, elden kaçırmadan hem yenetekli hem de takım oyununa inanılmaz bağlı böyle çalışkan oyuncuları Türk ve Dünya futboluna kazandırmalıyız. 

NOT: Bu yazıyı yaklaşık 2 ay önce hazırlamıştım ama vizelerden dolayı yayınlayamamıştım öyle laptop arşivlerde duruyordu. Hannover ile anlaştı Hiroki Sakai. Haydi geçmiş ola.. =/

                              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder